Hvordan vælger man en professionel blender? 2023

 En professionel blender kan være et aktiv for din restaurant eller bar, da den kan tilbyde dig mange fordele i forhold til en traditionel blender. Den professionelle blender kan i princippet hakke og male mad mere effektivt, hvilket betyder, at du kan bruge mindre tid på at tilberede måltider under serveringen. Det kan også skabe mere glatte teksturer og kan bruges til at lave supper, saucer, smoothies og selvfølgelig cocktails, hvis du er bartender. En professionel blender kan også være lettere at rengøre end en traditionel blender. Bladene på en professionel blender er også nemmere at fjerne og rengøre, og kanden er velegnet til kraftig rengøring.


HVAD BRUGES EN PROFESSIONEL BLENDER?

Uanset om du er leder af en bar, eller du tilbereder traditionelle måltider i en restaurant, er vores blendere kendt for at være robuste og funktionelle til bæredygtigt at understøtte din aktivitet. Således et alsidigt værktøj, der kan bruges til forskellige opgaver, vores professionelle blendere kan bruges til for eksempel at tilberede supper, saucer, smoothies og is.


De kan også bruges til at hakke grøntsager, male nødder og purere frugt. De har kraftige motorer, der giver dem mulighed for at udføre mere vanskelige opgaver, såsom at knuse fast føde som is, hvis du vil lave cocktails. Professionelle blendere er nemlig udstyret med flere knive, som gør dem mere effektive til at blande.



FORSKELLIGE KAPACITETER TIL AT OPFYLDE DINE FORSKELLIGE BEHOV

Ved at studere vores forskellige blendere her til salg på vores hjemmeside, vil du opdage, at nogle har en stor kapacitet. Jo større den professionelle blender er, jo mere kraftfuld er dens motor og knive, der er velegnet til meget intensiv brug. En 4 liters blender vil således have en stærk kapacitet til at piske, hakke, gøre den mad, du giver den, flydende. Med en hastighedsvariator tilpasset til maskinen, nem og funktionel, kan du planlægge at male dine grøntsager med 18.000 omdrejninger i minuttet (ved hjælp af pulsfunktionen, som starter en midlertidig acceleration af blenderen) i den rustfri stålskål. Bemærk, at vi også tilbyder lydløse modeller, der også giver dig mulighed for at udvikle mange omdrejninger i minuttet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Professionel mikrobølgeovn: hvad er fordelene?

Catering inventar 2023 | Denmark Restaurant